Open innovatie

Een plek voor open innovatie

Pivot Park is een brandpunt voor open innovatie. Door grote en kleine bedrijven bij elkaar te brengen ontstaat interactie en inspiratie. En wellicht leidt dat tot meer dan alleen het uitwisselen van een idee. Het campusterrein, de vergaderzalen en de ruime restaurants bieden volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten.   

Pivot Park bevindt zich op de Moleneind site waar MSD gevestigd is. Deze locatie is de plek waar in 1923 Organon begon. Nu, bijna 90 jaar later, is het een hotspot voor iedereen die zich bezig houdt met onderzoek, ontwikkeling en productie van geneesmiddelen. MSD ontwikkelt en produceert er geneesmiddelen, Pivot Park biedt ruimte aan ondernemende onderzoekers.

De huurders van Pivot Park zijn gehuisvest in voormalige MSD research gebouwen, die uitermate geschikt zijn voor het verrichten van hoogwaardig life sciences onderzoek. Zo ontstaat er op deze locatie een community van 'ervaren' bedrijven en starters. Naast de gebouwen is ook een groot deel van de hoogwaardige apparatuur en infrastructuur beschikbaar voor huurders op het park.