Introductie

Pivot Park is opgericht als Life Sciences Park in Oss door MSD en (regionale en nationale) overheden. In februari 2012 zijn de deuren van het Park geopend. Zo'n 30 bedrijven zijn er inmiddels gestart. Op 13 november 2012 werd de nieuwe naam Pivot Park geintroduceerd.

Pivot Park bevindt zich op het terrein van MSD in Oss maar is geen onderdeel van dit farmaceutische bedrijf. Het Park is een zelfstandige organisatie en een goede buur van MSD.

 

Op deze website vindt u meer informatie over het Park en hoe u kunt deelnemen met uw bedrijf. Er wordt gewerkt aan een geheel nieuwe website voor Pivot Park.

Welkom bij Pivot Park in Oss: een nieuw park voor open innovatie door startende en bestaande ondernemers in een dynamische omgeving met een hoogwaardige infrastructuur voor onderzoek en productie.

Pivot betekent spil of draaipunt; iets of iemand waar alles om draait. Dat is precies de rol die Pivot Park graag wil vervullen voor een diverse groep van dynamische life sciences bedrijven. Het Park bevindt zich op de plek die al bijna negentig jaar in het teken staat van geneesmiddelen en innovatie. Het Park in Oss biedt unieke state-of-the-art kernfaciliteiten en de flexibiliteit om maatwerk te leveren aan ondernemers in de life sciences. Op Pivot Park krijgen de bedrijven ruim baan om te starten, te groeien, elkaar te inspireren en een belangrijke bijdrage te leveren aan een gezonde samenleving.

Het park is een initiatief van het farmaceutische bedrijf MSD en werd gezamenlijk met de provincie Noord Brabant, de gemeente Oss, de Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM) en de ministeries EL&I en VWS mogelijk gemaakt. De BOM is aandeelhouder.

Heeft u ambities voor innovatief ondernemen in de life sciences? Kom naar Oss en laat het park uw springplank zijn! U vindt er hoogwaardige faciliteiten, gelijkgestemden, klanten, partners, leveranciers en investeerders. 

Er is een speciale LinkedIn groep voor iedereen die interesse heeft in Pivot Park. Deze groep heeft al meer dan 1500 deelnemers.